Elvis och jag

Det blev en mysig helg med Elvira, ibland önskar jag att vi fortfarande gick på kunskapsskolan allihopa igen, men de går ju inteee! Kollade iallafall för första gången på sagan om ringen..faktiskt aldrig sett den och jag lyckades inte direkt hänga med i den nu heller. Nu ska jag fortsätta kolla på wallander på 4an och sen försöka sova


torsdag

Gah börjar bli så skoltrött, sommarlov snart? Idag så redovisade jag hur man gör en ask utav papper i svenskan och skrev om färgen grön i medieproduktion. HAHA vi har verkligen roliga och fantasifulla uppgifter att göra, elleer...nej.  Aja ska inte klaga de är rätt lungt endå, mer tid till att göra annat onödigt. Jag hittade sladden till min kamera idag! men nu är kameran borta ååh :(

Efter skolan kom jag hem och åt mums pizza, är hundvakt också så ska gå ut med världens sötaste valp nu.. hoppas den aldrig blir stor och osöt


söta tjeejer i skolan idag!

2(x+2-3)+3(x-2)

Idag är det en jobbig dag, tisdag. Usch då är det matte och engelska hela dagen, tisdagar är till för att bli misslyckade och jobbiga. Stressa till skolan, såg att de kommit mer jobbig snö, kom till skolan och brandalarmet börja låta så vi fick gå ut. Nu sitter jag i skolan och försöker förstå matten men det går inte, hatar algebra och ekvationer...ingen kan förstå det här, eller kan man? nej det kan man INTEE

Nu ska jag gå och äta lunch, ingen god lunch idag heller... posetiv tjej

take the pain away

Åt nyss en hel taco tallrik! MMmmums..sjukt vad hungrig jag var, inte ätit sen lunchen igår. Hoppas att svullnaden från tungpiercingen börjar gå ner snart. Så irriterande att inte kunna tugga nånting!  Resten av kvällen ska jag mysa framför tvn med freddde, äta danonino yoghurt och chokladpudding.

piercing..

ojojoj, efter skolan idag så följde Jenny och Jessica med mig till Nina och pierca mig! Nu ska jag ner till ica för att köpa munsjölj och glass :)

Grattis Elvis!

Idag fyller Elvira 17 år! stooort grattis till dig :)  två bilder på henne och mig från nyår!

emely och jag

sitter i skolan, slutar om 5 minuter! skön älskar onsdagar. Efter skolan ska jag till Västerås :) love it


10 månader

Igår hade jag 10 månader med världens bästa pojkvän, kan inte bli lyckligare än vad jag är med dig


Grattis Sofia!

Idag fyller min vän Sofia 18 år, hoppas du får en bra dag :)
dags att skaffa körkort nuu! mahaa


färgat håret

Hejjhej! Nu har jag färgat håret mörkare, orkade inte med mitt redhead..eller va det var för nått. Nu är jag blachead istället, mycket bättre! Jag trivs nog i mörkare hår
åh jättesöta före och efter bilder! :) haha det ser annorlunda ut i verkligheten, min mobil kamera suger verkligen..

Bambis

Första skoldagen efter lovet idag, vill bara ha mer men det var endå kul att träffa alla igen, prata lite om vad som hänt på lovet osv. Fredrik vaknade före mig imorse och väckte mig, faktiskt första gången han har varit vaken när jag går till skolan och han var tillomed ledig idag. Jag blir så stolt! Haha nejmen de är nog för vi vänt på dygnet och sover inte ordentligt men endå. Vi åkte skriskor i skolan idag också! Haha jag och Fanny, bambi på hal is x2 som ni ser på bilderna..inte dom stadigaste tjejerna på isen, tur att vi hade varandra som stöd haha. Vi behövde ju endå bara stå stilla för att ta oss fram, det blåste sjukt mycket.

Efter skolan kom Sofia och Michaela hit och prata/fika lite, Sofia fyller 18 på fredag! stor flicka nu :) Sen när dom hade åkt så slocknade jag i sängen direkt och sov några timmar. Det märks att skolan börjat, brukar alltid somna då när jag kommer hem, inte bra.


Godnatt!

Nu ska jag försöka sova..vet inte om de kommer gå eftersom jag sovit massa på dagen, smart va när man försöker vända tillbaka på dygnet. Nej inte direkt, orkar inte med den här schiten nu ska jag fan sova i hundra år och aldrig mer vakna!!!! Haha Elvira är arg för att jag inte går och lägger mig, men jag ska de nu så du kan andas. Min man ligger redan och sover i soffan, han har de lätt han. Måste sova i sängen ensam nu :( dumma dig. But still LOVE you, godnatt pusshej




AWI

sitter och lyssnar på den här om och om igen just nu hahah, ungen är så söt


Cola brudar

Nu satsar jag och Elvira på att bli cola kändisar, det är oss ni kommer se på flaskan i år! Ska bygga mitt eget coca-cola drömslott och flytta in i snart också, de blir nice.. 
P.S coca-cola bolaget..om ni läser detta så sponsra mig med lite cola så ger jag er reklam och feta länkar till eran hemsida!!!

tlött

Gaaaahh jag har vänt på dygnet för mycket nu, måste vara vaken till imorn kväll för att dehär ska funka :( vaknade klockan 20.00 i onsdags sen somna klockan 18.00 igår och sov i 6 timmar..nu är jag vaken igen, 6 timmar?? Kämpade mig igenom kvällen/natten/dagen så jag skulle få sova inatt men NEJDÅ.

Fredrik har smittat mig nu också, ont i halsen och hostar..yey! Nu är klockan 01.38 och jag ligger och peppar tills klockan blir 09.00 då ica öppnar wuhuuuuu kom igen nu partyyyyyy all night.

fin chines bild jag hitta, nästan så ser jag ut nu..gullig :))

hos sofia

är nu hemma hos sofia, vi har kollat på film och bastat..mys! Kollade också på väldigt gamla bilder på henne och mig som vi hitta på mitt usb minne. Mest bilder från alla gånger vi varit i sälen och shit vad längesen det var vi va uppe första gången tillsammans och vad man förändras, numera är jag brunett och hon blondin haha! vi har hållt ihop rätt länge endå :)


Gott nytt år!

Hoppas 2011 blir ett suuper bra år nu

RSS 2.0